Μαύρα μαντάτα για τον Κασιδιάρη…

ilias-kasidiaris
Τι συνέβη με τον Ηλία Κασιδιάρη; 

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 13 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Το αίτημα υποβλήθηκε στη φυλακή Δομοκού όπου κρατείται και στη συνέχεια η διοίκηση το διαβίβασε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Σημειώνεται ότι το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη εξέτασαν τα ίδια όργανα που έκριναν την με όρους αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του Κασιδιάρη, με βάση τη συμπλήρωση των 3/5 της ποινής του. Για την ιστορία, δύο αιτήσεις έχουν ήδη απορριφθεί. Και φαίνεται πως θα γίνει αποδέκτης για ακόμα μία φορά… μαύρων μαντάτων αφού δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ηλίας Κασιδιάρης: Η συνάντηση «αρχηγού» και «διευθυντή»

Ενώ ο Κασιδιάρης βρισκόταν στον Δομοκό, είχε και μια αναπάντεχη «συνάντηση». Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Δομοκού και οι δύο πρώην… σύντροφοι συναντήθηκαν, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Ο Μιχαλολιάκος είχε μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού αλλά οι αρχές αποφάσισαν την επιστροφή του στον Δομοκό, καθώς θεώρησαν ότι δεν δικαιούται προνομιακής μεταχείρισης.

Αν οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι ο Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να έχει προνόμια, τότε πώς μπορεί ο Κασιδιάρης ελπίζει σε ανάλογη μεταχείριση; Δηλαδή πώς ελπίζει να αποφυλακιστεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version