Περνάει στην αντεπίθεση: Πώς δικαιολογεί ο Ρέμος τα χρήματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό του

antonis-remos

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά για την φοροδιαφυγή

Για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ ερευνάται ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος είναι 20 σελίδων και αφορούν σε εικονικές συναλλαγές και φοροδιαφυγή, για την οποία κατηγορείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Ειδικότερα, η Αρχή έχει βάλει στο στόχαστρο έξι εμβάσματα, τα οποία φέρεται να πήγαν στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Ρέμου και αφορούν στην περίοδο μεταξύ 19 Απριλίου 2022 έως 22 Ιουνίου του 2022. Η έρευνα συνεχίζεται και ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον Οικονομικό Εισαγγελέα.


Στην αντεπίθεση ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να επικοινωνήσει μέσω Instagram με τους θαυμαστές τους για την υπόθεση φοροδιαφυγής και τις σχετικές κατηγορίες που τον «βαραίνουν».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε με δύο στόρι, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και να κρύψει. Επίσης ξεκαθάρισε ότι οι επερχόμενες συναυλίες του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις, θα γίνουν κανονικά.

Ο τραγουδιστής σε δήλωση που είχε κάνει προ ημερών εξαπέλυσε επίθεση κατά της αρχής για το ξέπλυμα, επαναφέροντας τις κατηγορίες για διαρροές και κάνοντας λόγο για ψευδείς πληροφορίες οι οποίες παραβίαζαν τον νόμο.

Όπως είπε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα «κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου».

Κατέληξε δε λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος» και «θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Στις αιτιάσεις του τραγουδιστή, ωστόσο, απάντησαν πηγές της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες σημειώνοντας πως υπάρχει πόρισμα συνολικά 20 σελίδων, στοιχεία, καθώς και σχεδιαγράμματα που στοιχειοθετούν την υπόθεση. Το εν λόγω πόρισμα έχει σταλεί από την Αρχή πριν από έναν μήνα στους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες πηγές.

«Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση», ανέφερε.

«Ηθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται… Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.