Το μπαμ της τετραετίας με τον Νότη Σφακιανάκη…

notis-sfakianakis

Ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

Μια μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης στα κέντρα διασκέδασης, ύστερα από αρκετά χρόνια που απουσιάζει όχι μόνο από τη νύχτα, αλλά και από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής έχει χαθεί από προσώπου γης και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Μάλιστα, ο Αντύπας είχε πει πως επιχείρησε να του μιλήσει αλλά δεν του σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο.

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί εξαφανίστηκε;

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωνε. Ο επί 28 χρόνια μπασίστας και φίλος του, δήλωσε πως ο Σφακιανάκης είναι καλά και επέλεξε να απομακρυνθεί επειδή στεναχωρήθηκε από κινήσεις ανθρώπων.

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα», ανέφερε.

Επίσης, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής δεν μένει με τη σύζυγο και τα παιδιά του, ωστόσο υπάρχει μια επικοινωνία επειδή η περιουσία είναι κοινή.

Η τελευταία εμφάνιση που δεν επιθυμούσε

Η τελευταία εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη ήταν τον Νοέμβριο του 2020 όταν οι κάμερες τον κατέγραψαν με χειροπέδες και μάσκα να φτάνει στην Ευελπίδων γιατί είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών. Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος.


Τότε ήταν η περίοδος της καραντίνας λόγω κορωνοϊού και ο τραγουδιστής είχε πέσει σε αστυνομικό έλεγχο στο Λαγονήσι, ενώ έμενε στο Ελληνικό, μεταμεσονύχτιες ώρες. Στο αυτοκίνητο είχε βρεθεί όπλο αλλά και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Έκτοτε η απόλυτη σιωπή…

Τούμπα όλα στην υπόθεση Σφακιανάκη

Μάλιστα, ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος, είχε διαψεύσει πως ο θείος του σχεδίαζε να επιστρέψει. Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1:

«Φοβάμαι ότι πολύ ότι μπορεί και να μην εμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε μου είχε πει ότι είναι κοινωνικά προβληματισμένος. Εύχομαι και ελπίζουμε και εγώ και πολύς κόσμος από ό,τι φαντάζομαι να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δεν βγαίνει τόσο εύκολα, εντάξει δεν τον πήραν δα το τόσο πολύ τα χρόνια. Κάποια στιγμή θα γυρίσει μέσα του όλα αυτά και θα τον ξαναδούμε στις πίστες».


Ωστόσο, φαίνεται πως «ψήνεται» η επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time γνωστό νυχτερινό κέντρο άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτήτη και το νέο επιχειρηματικό σχήμα επιθυμεί να έχει τον δημοφιλή καλλιτέχνη ως πρώτο όνομα.

Όπως σημειώνεται οι νέοι ιδιοκτήτες μέσω τρίτου προσώπου προσέγγισαν ήδη τον πάλαι ποτέ «άρχοντα της πίστας» προκειμένου να γίνει η πρώτη κρούση. Σε δεύτερο επίπεδο θα κατατεθεί πρόταση-μαμούθ κι ένα χρυσό συμβόλαιο για τα δεδομένα της πίστας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέοι επιχειρηματίες του κέντρου έχουν σκοπό να προτείνουν στον Νότη Σφακιανάκη μακροχρόνιο κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας για τουλάχιστον τρία χρόνια, το οποίο θα έχει πολλά προνόμια.

Αρχικά, θα προσφερθεί πολύ υψηλό, το υψηλότερο ίσως νυχτοκάματο της Αθήνας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ισχυρό πενταψήφιο ποσό, αλλά και συμπληρωματικά ποσοστό επί των εισπράξεων με προνομιακό πεδίο τη λεγόμενη από τους παλιούς «γκαρνταρόμπα», τα έσοδα δηλαδή από τα λουλούδια.

Εφόσον ο Νότης Σφακιανάκης πει το μεγάλο «ναι» για την επιστροφή του στις πίστες, θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει το μουσικό σχήμα που θα τον πλαισιώσει, τους χρόνους προγράμματος των άλλων καλλιτεχνών, αλλά και τη βασική κατεύθυνση στο ρεπερτόριό τους όπως και τα πρόσωπα πίσω από τη σκηνή. Δηλαδή θα επιλέξει ορχήστρα και μαέστρο αλλά και μετρ, σερβιτόρους, υπευθύνους δημοσίων σχέσεων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.