Εξαφάνιση Αμερικάνου στην Αμοργό: Ακούει κανείς αυτό που είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος;

«Είναι ασφαλής αυτή τη στιγμή»: Η ατάκα του Κατερινόπουλου για την εξαφάνιση του Μπάμπη που τα είπε όλα

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έριξε... βόμβα

Παρατείνεται το θρίλερ στην Αμοργό με την εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, Άλμπερτ Κάλιμπετ.

Η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσάν, συνεχίζει τις έρευνες καθημερινά με τη βοήθεια κατοίκων της Αμοργού και φίλων της.

Η Λεσάν «χτενίζει» το μονοπάτι 8 από όπου εξαφανίστηκε ο πρώην αστυνομικός. Χωρίς να την πτοεί η ζέστη και καυτός ήλιος των Κυκλάδων, ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή.

Και ενώ κοντεύει να κλείσει ένας μήνας από την ημέρα της εξαφάνισης στην Αμοργό, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα προσωπικό αντικείμενο του Κάλιμπετ και μοιάζει σαν να… άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Αμοργός: Τι είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την εξαφάνιση

Ενώ πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πώς χάθηκε ο Κάλιμπετ που επισκεπτόταν την Αμοργό για αρκετά χρόνια και την ήξερε σαν… την παλάμη του χεριού του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε και κάτι που κανείς άλλος μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να ξεστομίσει!

«Υπάρχουν διάφορα σενάρια, που δεν θέλω να τα πιάσω στο στόμα μου. Κάποιοι έχουν προβλήματα στη χώρα τους και έχουν έρθει εδώ σε κατάσταση φόβου και ταραχής, ενδεχομένως για κάποιες διαφορές. Δεν θέλω να το πιστέψω», είπε στο MEGA.

«Το αν υπάρχει δόλος ή όχι το ξέρει το στενό τους περιβάλλον. Μήπως έχουν προβλήματα και ήρθαν εδώ να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση; Δεν μπορεί αυτό επειδή το λέει ένας φίλος να το δεχθούμε. Μόνο με την ανάκριση θα αποδειχθούν όλα. Από την κατάθεση και μόνο μπορεί να γίνει κάποια εισαγγελική έρευνα», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος αφήνοντας αιχμές για ηθελημένη εξαφάνιση και εγκληματική ενέργεια!


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.