Ώρα «εκδίκησης»: Τι είναι αυτό που φοβούνται στη Νέα Δημοκρατία με τον Αυγενάκη; 

leuteris-augenakis
Πώς κινείται στο παρασκήνιο ο Λευτέρης Αυγενάκης 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε εργαζόμενου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποφασίσει τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Κατά πληροφορίες η απόφαση του πρωθυπουργού ελήφθη αστραπιαία μόλις είδε το βίντεο που έκανε το γύρο της Ελλάδας. Ο μόνος λόγος που σύμφωνα με πηγές της ΝΔ η κόκκινη κάρτα της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ καθυστέρησε κάποιες ώρες ήταν για να τηρηθεί ο κανόνας του καταστατικού του κόμματος που προϋποθέτει της διαγραφής να προηγηθεί η παροχή εξηγήσεων του βουλευτή.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιδίωκε μέσω διαδοχικών τηλεφωνικών του παρεμβάσεων στις τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα – ζητώντας συγγνώμη, αρνούμενος τη χειροδικία και μιλώντας αποκλειστικά για λεκτικό διαξιφισμό τον οποίο απέδωσε στην κακιά ώρα και την αγωνία του να προλάβει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Κρήτη – για να περιορίσει τη ζημιά που ήταν πασιφανές ότι υπέστη.

Όμως αποφασίστηκε η διαγραφή του με αποτέλεσμα να… εξοργιστεί. Σε μία λιτή ανακοίνωση, είπε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση, ωστόσο αρνήθηκε να παραδώσει την έδρα του.

Λευτέρης Αυγενάκης: Τι φοβούνται στη ΝΔ

Και ενώ πέρασαν οι ημέρες, το… έργο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό της ΝΔ αποδεικνύεται ατελείωτο!

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη διαγραφή του απειλεί θεούς και δαίμονες για το κακό που τον βρήκε και υπόσχεται… κρητική εκδίκηση σε όσους ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην απόφαση για διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Κάποιους, μάλιστα, τους «στολίζει» κανονικά, υποστηρίζοντας ότι έχει ράμματα για τη γούνα τους! Οπότε δεν αποκλείεται ο Λευτέρης Αυγενάκης να ξεκινήσει τις διαρροές για τα… άπλυτα μελών της κυβέρνησης, κάτι που φοβούνται πλέον στη ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version