Έχασε κιλά, δεν μιλάει σχεδόν καθόλου: Αγνώριστος ο Απόστολος Λύτρας 15 μέρες μετά την προφυλάκισή του

Τα επόμενα βήματα: Οι 2 κινήσεις του Λύτρα για να βγει από τη φυλακή

Ο Απόστολος Λύτρας δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποινικολόγο που εμφανιζόταν στις τηλεοράσεις

Ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποινικολόγο που έβγαινε στις τηλεοράσεις.

Ο Απόστολος Λύτρας δέχεται επισκέψεις στις φυλακές μόνο από τις κόρες του και περιμένει την απάντηση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αίτημα αποφυλάκισής του.

Πλέον ο ποινικολόγος δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν που όλοι γνώριζαν αφού η όψη του έχει αλλάξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει πολλά κιλά, καπνίζει μανιωδώς και ανταλλάζει τηλεκάρτες για τσιγάρα.

Επίσης, ο Απόστολος Λύτρας αποφεύγει τον προαυλισμό με τους συγκρατούμενούς του και επιλέγει να κάθεται στο κελί του και να διαβάζει.

Απόστολος Λύτρας: «Πήρε τηλέφωνο και είπε “έκανα μ…”

Την ίδια στιγμή, η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει κάνει αίτημα για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Η δικηγόρος ζητά την άρση για να αποδείξει πως ο ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους για να εκμηδενίσει τις πιθανότητες αποφυλάκισής του.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε, η κ. Πολυζωγοπούλου αναφέρεται στα όσα συνέβησαν το βράδυ του ξυλοδαρμού, υποστηρίζοντας πως πριν πάνε στην κλινική άκουσε τον ποινικολόγο να μιλά στο τηλέφωνο και να παραδέχεται την πράξη του ενώ ισχυρίζεται πως μετά την κατάθεσή του συνέχιζε να της τηλεφωνεί και να της στέλνει μηνύματα.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’ οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του “έγινε μ… έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάρω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω”», αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημα.

Ο Απόστολος Λύτρας, αναφέρει στο υπόμνημα η κ. Πολυζωγοπούλου, «μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου».

Η κ. Πολυζωγοπούλου ισχυρίζεται πως ο ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και αιτήθηκε να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών από 16/6 – 19/6. «Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που πραγματοποιήθηκαν από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα», αναφέρει στο υπόμνημα.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.