Μετά τον Ρέμο, ακόμα πιο δυνατό όνομα: Η πολύ γνωστή παρουσιάστρια που ελέγχεται από την εφορία

Ονόματα φωτιά: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που χρωστάνε εκατομμύρια

Αναγνωρίσιμα πρόσωπα ελέγχονται για φοροδιαφυγή

Ο Αντώνης Ρέμος ελέγχεται για φοροδιαφυγή «μαμούθ» 1,5 εκατ. ευρώ και οι ελεγκτικές αρχές έχουν ήδη δεσμεύσει όλη την περιουσία του.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι το μόνο πρόσωπο που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1, ελέγχονται επίσης πολύ γνωστά ονόματα, η αποκάλυψη των οποίων θα προκαλέσει έκπληξη.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για δύο πολύ γνωστούς τραγουδιστές αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Αντώνη Ρέμο, και μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο έλεγχος ξεκίνησε πριν τρεις μήνες και όλα τα φορολογικά τους στοιχεία έχουν μπει στο μικροσκόπιο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για γνωστά ονόματα που αν δημοσιευτούν θα προκληθεί σάλος.


Αντώνης Ρέμος: Αρνείται τα πάντα

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο Αντώνης Ρέμος υποστήριξε ότι δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή και τονίζει πως η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος δεν τον έχει καλέσει για εξηγήσεις:

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές. Όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν και θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Κάνω το βίντεο για να ενημερώσω και τον κόσμο γιατί υπάρχουν και οι συναυλίες.

Οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που μ’ αγαπάει και που με στηρίζει να βρεθώ μαζί τους. Η αλήθεια θα φανεί και δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ. Σας περιμένω στις συναυλίες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.