«Θα ‘πρεπε»: «Δίκασε» Ρέμο με μια φωτό και 14 λέξεις η Έλενα Ακρίτα

elena-akrita

Ο Αντώνης Ρέμος κατηγορείται για φοροδιαφυγή «μαμούθ»

Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να επικοινωνήσει μέσω Instagram με τους θαυμαστές τους για την υπόθεση φοροδιαφυγής και τις σχετικές κατηγορίες που τον «βαραίνουν».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε με δύο στόρι, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και να κρύψει. Επίσης ξεκαθάρισε ότι οι επερχόμενες συναυλίες του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις, θα γίνουν κανονικά:

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές. Όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν και θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Κάνω το βίντεο για να ενημερώσω και τον κόσμο γιατί υπάρχουν και οι συναυλίες.

Οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που μ’ αγαπάει και που με στηρίζει να βρεθώ μαζί τους. Η αλήθεια θα φανεί και δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ. Σας περιμένω στις συναυλίες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Αντώνης Ρέμος: Οι κατηγορίες

Ο Αντώνης Ρέμος φέρεται να ίδρυσε εταιρεία που δεν είχε καμία σχέση με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και διερευνάται για φοροδιαφυγή «μαμούθ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρχή για το Ξέπλυμα έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προκύπτουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.


Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα

Το θέμα που έχει προκύψει με τον Αντώνη Ρέμο δεν άφησε ασχολίαστο η Έλενα Ακρίτα, η οποία επέλεξε ένα τραγούδι… όλο νόημα αλλά και μία φωτογραφία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τους στίχους από το κομμάτι «θα’ πρεπε», το οποίο στο ρεφρέν του λέει «θα’ πρεπε να’ σουν εδώ που σε χρειάζομαι» και δημοσίευσε φωτογραφία του Ρέμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.

Η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 21 Ιουνίου του 2023.

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει τότε πως είχαν μια πολύ φιλική κουβέντα και μια ωραία στιγμή με τον πρόεδρο της ΝΔ, και τόνισε ότι ο ίδιος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.