Του την έφερε: Μάθατε τι έκανε ο Χάρης Δούκας στη Θεσσαλονίκη;

Του την έφερε: Μάθατε τι έκανε ο Χάρης Δούκας στη Θεσσαλονίκη;

Αυτό που έκανε ο Χάρης Δούκας δεν το περίμενε ο Ανδρουλάκης!

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης, Μιλένα Αποστολάκη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννης Κανελλάκης είναι υποψήφιοι στις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έφερε γκρίνια στη Χαριλάου Τρικούπη αφού το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ παρά τον «εμφύλιο» και τη διάσπαση.

Ακολούθησε η αμφισβήτηση της προεδρίας Ανδρουλάκη που είχε σαν αποτέλεσμα την προκήρυξη εκλογών. Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να γίνουν στις 6 Οκτωβρίου 2024.

Τι έκανε ο Χάρης Δούκας;

Ο κύριος αντίπαλος του Νίκου Ανδρουλάκη που αναμένεται να περάσει στον δεύτερο γύρο είναι ο Χάρης Δούκας. Ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρόκειται για μια απλή… εκδρομή.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Χάρης Δούκας έχει σκοπό να πετύχει στήριξη στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, συναντώντας στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι αντίθετα με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά του Ανδρουλάκη είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούλης αλλά και το σημαίνων στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ο πρόεδρος του… έκλεψε την έδρα, Χάρης Καστανίδης. Μάλιστα ο δεύτερος είχε αποχωρήσει με αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Λέτε να έχουμε εν τέλει τριπλή συμμαχία Δούκα-Αγγελούδη-Καστανίδη στη Θεσσαλονίκη;


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.