Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο 48χρονος που έχει κλέψει την καρδιά της

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο 48χρονος που έχει κλέψει την καρδιά της

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που ερωτεύτηκε η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά φημολογείται ότι έχει έρθει κοντά με επιχειρηματία που το προηγούμενο διάστημα είχαν χρεώσει ότι ήταν σε σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Τότε, ο ίδιος ο επιχειρηματίας είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέροντας πως είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν έρθει κοντά και βρέθηκαν μαζί και στη Μύκονο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δυο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του ενώ εκείνη δηλώνει ιδιαίτερα κολακευμένη.

«Επειδή είναι πάνω από όλα μητέρα, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τους ανθρώπους που αφήνει να εισβάλουν στη ζωή της. Το ότι ο 48χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών είναι σίγουρα κάτι που η Φαίη έχει εκτιμήσει πολύ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Φαίη Σκορδά: Ποιος έκλεψε την καρδιά της

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Φαίης Σκορδά. Ο ίδιος είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα.

Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της.

Ο ίδιος έχει και δύο αδελφές, την Ελένη και την Φαίη, με τις οποίες διατηρεί άψογες σχέσεις. Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι επίσης διαζευγμένος έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

Ο γάμος του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τη Ναταλία Μουνδρέα είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτμο το 2008. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς με τη Φαίη Σκορδά στη Μύκονο: 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.