Εν ψυχρώ δολοφονία: Η υπόθεση του Παναγιώτη Στάθη που μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 29χρονης στην Καλλιθέα η ΕΛ.ΑΣ

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία

Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της μαφιόζικης επίθεσης με θύμα έναν 54χρονο τοπογράφο έξω από την επιχείρηση που διατηρούσε με συνεταίρο του στη διασταύρωση των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης Ψυχικό αναζητούν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Η δολοφονία του τοπογράφου έγινε περίπου στις 8.30 το πρωί σε μια περιοχή με αρκετά σπίτια και επιχειρήσεις. Με βάση υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες ο δράστης ο οποίος εκτιμάται πως είναι «επαγγελματίας» εκτελεστής προσέγγισε ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW το οποίο εκείνη τη στιγμή στάθμευε το θύμα.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες επέβαινε σε μαύρο δίκυκλο και φορούσε λευκό κράνος και μαύρα ρούχα. Μάλιστα εξετάζεται προσεκτικά εικόνα που τον δείχνει να μένει για λίγη ώρα ακριβώς απέναντι από το σημείο της εκτέλεσης κάτι που δείχνει πως είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον παρακολουθούσε και τις προηγούμενες ημέρες. Όταν ο δράστης έφτασε έξω από το παράθυρο του οδηγού έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον 54χρονο με πιστόλι των εννέα χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Τη στιγμή εκείνη ο 54χρονος αιφνιδιάστηκε και δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης.


Δολοφονία στο Ψυχικό: «Πλήρωνε για φύλαξη»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας, το θύμα της δολοφονίας στο Νέο Ψυχικό «πλήρωνε off duty αστυνομικούς για φύλαξη».

Ο αστυνομικός αναλυτής τόνισε επίσης ότι ο άνδρας που δολοφονήθηκε έξω από το γραφείο του είχε αρχίσει μετά τον ξυλοδαρμό του να συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει.

Επιπλέον, ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε ότι μία γυναίκα φέρεται να πλησίασε τον εκτελεστή, πριν τη δολοφονία, και τον ρώτησε: «Τι κάνεις εδώ; Ποιος είσαι;».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.