Τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ που άφησε άφωνους τους υποψήφιους

pasok

Οι εκπλήξεις για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πλησιάζουν και οι υποψήφιοι… ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης, Μιλένα Αποστολάκη και Γιάννης Κανελλάκης θα διεκδικήσουν την αρχηγία τον Οκτώβριο.

Ενώ οι υποψήφιοι στις εκλογές για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους, μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την εφημερίδα Μακεδονία δείχνει πως στο στρατόπεδο της κεντροαριστεράς τα πράγματα είναι ρευστά.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την εταιρεία To the Point, από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου με επικέντρωση σε όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν ποιον θα διάλεγαν για επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των υποψηφίων.

ΠΑΣΟΚ: Η τεράστια διαφορά μεταξύ των υποψηφίων

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν πως ο Χάρης Δούκας έχει ρεύμα, αλλά η δημοσκόπηση είχε εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα, πρώτος και με διαφορά στις προτιμήσεις των ερωτώμενων που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 41,7% και ακολουθούν ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με 22,8%, ο βουλευτής Παύλος Γερουλάνος με 20,5% και ο επίσης βουλευτής Μανώλης Χριστοδουλάκης με 15%.

Η έρευνα βέβαια έγινε πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των άλλων υποψηφίων ωστόσο έχει ενδιαφέρον και στο πως αξιολογούν την προεδρία Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ. Στην ερώτηση λοιπόν «πώς αξιολογείτε συνολικά την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ;», περισσότεροι από τους μισούς δηλώνουν θετικά (29,7%) και μάλλον θετικά (23%). Στον αντίποδα το 18,9% αξιολογεί αρνητικά τον κ. Ανδρουλάκη και μάλλον αρνητικά άλλο 11,5%. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά δηλώνει το 15%.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.