«Δίκασε» με 10 μόνο λέξεις: Η ανάρτηση- μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ας βγει ένταλμα σύλληψης, εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»

Αν και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για δύο βιασμούς, τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει τον Λιγνάδη προσωρινά ελεύθερο μέχρι το Εφετείο

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που έκρινε ότι πρέπει να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Αν και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για δύο βιασμούς, τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει προσωρινά ελεύθερο μέχρι το Εφετείο, θέτοντας βεβαίως περιοριστικούς όρους. Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τα πολιτικά κόμματα να ανταλλάσσουν πυρά, άτομα από τον χώρο της τέχνης να καταδικάζουν την αποφυλάκιση, ενώ έντονη ήταν η δυσαρέσκεια για την ελληνική Δικαιοσύνη και στο Twitter.

Ωστόσο ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια έγιναν από την Ελενα Ακρίτα. Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελέυθερος με περιοριστικούς όρους, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook. «Γιατί να μείνει φυλακή δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δίκασε» με 10 μόνο λέξεις: Η ανάρτηση- μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.