«Τώρα το προσπερνώ»: Η οργισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το διάγγελμα Τεμπονέρα

Από το πουθενά: Βόμβα Ανδρουλάκη με Τεμπονέρα…

Τον... έσφαξε

Μετά την ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Διονύσης Τεμπονέρας έγινε ένα από τα πρόσωπα που αποτελούν μέρος των εξελίξεων. Ο εργατολόγος που συνεργαζόταν με την Κουμουνδούρου, εν μία νυκτί, είχε αποκτήσει μέχρι και τάση εντός του κόμματος.

Και ενώ το πολιτικό σκηνικό έχει πάρει «φωτιά» μετά τις ευρωεκλογές, οι εξελίξεις σε όλα τα κόμματα είναι ραγδαίες με τον ΣΥΡΙΖΑ να… πρωτοστατεί μετά τις δηλώσεις περί «μαύρων» χρημάτων και της επίθεσης Κασσελάκη στον Τσίπρα.

Στην Κουμουνδούρου έχουν βγει τα «μαχαίρια» και ο εμφύλιος συνεχίζεται μετά και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Πολλές είναι οι φωνές που ζητούν ενιαία κάθοδο των κεντροαριστερών κομμάτων στην εκλογική αναμέτρηση και σε αυτή τη συζήτηση ο κ. Τεμπονέρας δείχνει πως θέλει να έχει κεντρικό ρόλο.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει την υπόθεση της ενοποίησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ αλλά επιλέγει έναν δρόμο λίγο… άκομψο και αντικομματικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, παρακάμπτοντας τον κ. Κασσελάκη και τον κόσμο που δεν έχει ξεκινήσει ενεργά μια τέτοια διαδικασία.

Στόχος του φαίνεται πως είναι να χτίσει ένα ηγετικό προφίλ, ενώ παράλληλα… πριονίζει την καρέκλα του Στέφανου Κασσελάκη διότι δεν αναλαμβάνει ενεργά πρωτοβουλία ένωσης με το ΠΑΣΟΚ και ασχολείται περισσότερο με τα εσωκομματικά.

Το διάγγελμα και το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα

«Φοβάμαι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας για τον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντας στην ηγεσία αδυναμία ανάγνωσης του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών. «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φέρει το κύριο μερίδιο ευθύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Ακρίτα βλέποντας τον δρόμο που ακολουθεί ο Διονύσης Τεμπονέρας και ενώ η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, δεν έχασε την ευκαιρία να τον «καρφώσει».

«Θα διάβαζα με ενδιαφέρον τα “διαγγέλματα” του κ. Τεμπονέρα αν τον είχα δει προεκλογικά να στηρίζει το κόμμα, όπως έκαναν άλλοι. Τώρα τα προσπερνώ», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.