Πήρε δύο μονάδες το ΠΑΣΟΚ μ’ αυτή την ατάκα: Φουλ «επίθεση» στον Μητσοτάκη από τον Χάρη Δούκα!

Ήταν μόνος του: Η μεγάλη αλήθεια για Δούκα-ΠΑΣΟΚ μετά τον θρίαμβο στην Αθήνα 

«Πολεμικό» κλίμα στο ΠΑΣΟΚ

Την απάντησή του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έδωσε ο Χάρης Δούκας από το βήμα της Συνεδρίασης της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας πως είναι έτοιμος να παλέψει για τη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε πως «δεν θέλουμε Μεσσία, θέλουμε ηγεσία», σε μία προφανή αιχμή προς προσωποπαγείς τακτικές. Ακόμα δήλωσε πως «Θα είμαι παρών και σε αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ».

Καταθέτοντας ενώπιον όλων την υποψηφιότητά του, τόνισε «Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι, μπαίνω μπροστά και ζητώ τη στήριξή σας. Πάμε να νικήσουμε τώρα. Στόχος δεν είναι να κερδίσουμε τον Κασσελάκη, αλλά να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Φουλ «επίθεση» στον Μητσοτάκη

Ο Χάρης Δούκας φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην προεκλογική μάχη και είναι έτοιμος να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε ο ίδιος είναι ανάγκη συντεταγμένα κι ενωμένοι να νικήσουμε τη ΝΔ.

«Μόνος του δεν μπορεί κανείς αλλά χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης», υπογράμμισε ο Χάρης Δούκας .

Υποστήριξε ότι τώρα θέτει θέμα ηγεσίας «γιατί τώρα το επιβάλλουν οι συνθήκες και χρειάζονται καθαρές απαντήσεις κι ευθύνες κι είμαι έτοιμος να τις αναλάβω».

Επίσης, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται από τη ΝΔ και ζήτησε να τις καταδικάσουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ. «Δεν γίνεται να ανεχόμαστε τις παρεμβάσεις του κ. Μητσοτάκη στα εσωτερικά μας», ανέφερε ο κ. Δούκας κερδίζοντας μεγάλο κοινό του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς τις κάλπες.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.