Δεν το συγκρίνει με Μύκονο, Σαντορίνη: Το ελληνικό νησί που ξετρέλανε την εντυπωσιακή Κέιτ Χάντσον

Δεν το συγκρίνει με Μύκονο, Σαντορίνη: Το ελληνικό νησί που ξετρέλανε την εντυπωσιακή Κέιτ Χάντσον

Πόλος έλξης φέτος ο Αργοσαρωνικός για τους σταρ του Hollywood

Μπορεί η Μύκονος και η Σαντορίνη να συγκεντρώνουν διαχρονικά την προτίμηση του διεθνούς τζετ σετ σε ότι αφορά τους πιο κλασικούς κοσμοπολίτικους προορισμούς για διακοπές, όμως υπάρχουν κι άλλοι επίγειοι παράδεισοι (κρυμμένοι ή όχι), κάποια εναλλακτικά νησιά που αρχίζουν να κάνουν την δική τους… αντεπίθεση.

Η Ελλάδα «βουλιάζει» φέτος από τουρισμό και πάρα πολλά αστέρια του Hollywood έχουν επιλέξει την χώρα μας για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Πόλος έλξης ο Αργοσαρωνικός

Οι Σπέτσες μαγνητίζουν φέτος ουκ ολίγες διασημότητες, αφού μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν… παρελάσει από εκεί διάσημες προσωπικότητες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με την Κρις Τζένερ, η Κέιτ Χάντσον και η Γκόλντι Χον.


Πιο συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν πέρασε μερικές οικογενειακές στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί του Αργοσαρωνικού, έχοντας στο πλευρό της, την Κρις Τζένερ, την αδερφή της Κένταλ Τζένερ, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, τον Πορτορικανό τραγουδιστή Bad Bunny.

Όλοι τους, ντυμένοι πολύ απλά,  και με την διακριτική συνοδεία της προσωπικής τους ασφάλειας απόλαυσαν τις ομορφιές στο νησί του Αργοσαρωνικού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα από όπου κι αν περνούσαν.

Κέιτ Χάντσον και Γκόλντι Χον

Με διαφορά λίγων ημερών στις Σπέτσες βρέθηκε η Κέιτ Χάντσον, η οποία μαζί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα πέρασαν κι αυτοί μερικές ανέμελες στιγμές, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα, αλλά και τις παραλίες του νησιού.

Η γνωστή ηθοποιός έχει βρεθεί αρκετές φορές στις Σπέτσες, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για διακοπές και όπως φαίνεται διαφημίζει το νησί του Αργοσαρωνικού και στο οικογενειακό της περιβάλλον, αφού μαζί της βρίσκεται και η μητέρα της, η πασίγνωστη Γκόλντι Χον.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram μαζί με την εγγονή της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Διακοπές με την οικογένειά μας! Είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει κανείς ❤️».

https://www.instagram.com/p/C8pmjAEyfKL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2d8efd7e-4a6a-4851-aba4-4703c7f379e1

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.