Δυσοίωνα νέα για Κασσελάκη μετά το «σόλο» Τσίπρα: «Δεν βγάζει τον χειμώνα στον ΣΥΡΙΖΑ!»

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη
«Σφάζονται» στην Κουμουνδούρου

Τις τελευταίες μέρες η ένταση έχει χτυπήσει «κόκκινο» στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν την Τετάρτη (26/6) οι Διονύσης Τεμπονέρας, Χάρης Τσιόκας και Αντώνης Κοτσακάς, όπως γνωστοποίησαν με κοινή τους επιστολή.

Το κλείσιμο της Αυγής μετά από χρόνια, οι υπόνοιες για «μαύρο» χρήμα αλλά και η επίθεση Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε υπαινιγμούς για χάος», το οποίο παρέλαβε ως προς τα οικονομικά του κόμματος, ενώ προανήγγειλε ένα νέο κύκλο απολύσεων, λέγοντας πως «δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού».

Παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε περί «μαύρου χρήματος». Είπε χαρακτηριστικά: «Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: ”πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης».

Και μόνον η χρήση της κτητικής αντωνυμίας (σ.σ. ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ) καταδεικνύει τις προθέσεις του κ. Κασσελάκη, ενώ παράλληλα αφήνει υπονοούμενα για τις πρακτικές που ακολουθούσε το κόμμα την περίοδο Τσίπρα.

«Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων ”τάσεων”, και χωρίς επαρκή κοστολόγηση», ανέφερε σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ασκώντας εμμέσως κριτική στην πολιτική του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν βγάζει τον χειμώνα

Πηγή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για το τι ώθησε τον Στέφανο Κασσελάκη να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε στο newmoney.gr: «Α πα πα τον τρέλανε ο Τσίπρας με το Συνέδριο, το είδε και πολυτελές και βαρβάτο, πήγαν και όλοι σού λέει τι κάνουμε εδώ».

Ταυτόχρονα τα… τρολ πλακώνονται με την Πεν Νταλαούρα να μένει μόνο με τον Κασσελάκη ενώ οι αποχωρήσεις και τα σχόλια… περισσεύουν στο κόμμα.

Όπως πάνε τα πράγματα ο Στέφανος Κασσελάκης δεν φαίνεται να βγάζει τον χειμώνα στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού επικρατεί αυτό το κλίμα ενώ ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα σκληρά με τις υπεράκτιες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version