Είχε το θράσος να συνεχίσει: Η κίνηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ μετά το άγριο ξύλο, που έκανε τη σύντροφό του να τον καταγγείλει 

Είχε το θράσος να συνεχίσει: Η κίνηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ μετά το άγριο ξύλο, που έκανε τη σύντροφό του να τον καταγγείλει 

Τι έκανε; 

Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουνίου η δίκη του δημοσιογράφου που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Η δίκη θα πραγματοποιηθεί από το αυτόφωρο Μονομελές και έως τότε ο δημοσιογράφος θα παραμείνει κρατούμενος.

Το δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει τη σύντροφο και την εν διαστάσει σύζυγο να προσέλθουν να καταθέσουν και να ενημερωθούν για το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης που υπέβαλε ο κατηγορούμενος.

Νωρίτερα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλημμεληματική ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο που χτύπησε τη σύντροφό του.


Έρευνα για τον δημοσιογράφο

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο, ενώ προβλέπεται ξεχωριστή έρευνα σχετικά με προγενέστερες πράξεις του σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του καθώς και της συντρόφου του.

Για τις καταγγελθείσες περιπτώσεις που δεν εμπίπτουν στο Αυτόφωρο θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.


Η κίνηση που έκανε τη σύντροφό του να τον καταγγείλει 

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, η καταγγέλλουσα δέχτηκε «πολλές μπουνιές στο κεφάλι». Όπως είπε ο ίδιος στον ALPHA, «της έσπασε όλο το κόκκαλο από το πρόσωπό της. Πήγε με αφόρητους πόνους στο ΚΑΤ η κοπέλα».


Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο σκηνικό που οδήγησε στην καταγγελία και τη σύλληψη του δημοσιογράφου έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το newsit.gr, αρχικά η δημοσιογράφος δίσταζε να καταγγείλει τον άνδρα, ωστόσο όταν επέστρεψε σπίτι της και τον είδε να την έχει «στήσει» κάτω από το διαμέρισμα και να την παρακολουθεί, άλλαξε γνώμη και μετέβη στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας.

Την Δευτέρα, πήγε για επανεξέταση στο νοσοκομείο και το πρωί της Τρίτης κατέθεσε μήνυση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, σε βάρος του δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.