Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Λύτρα – Πολυζωγοπούλου…

Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου…

Τι συνέβη; 

Ο Απόστολος Λύτρας έχει προφυλακιστεί για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Κορυδαλλό και οι ημέρες στη φυλακή έχουν σημαδευτεί από εντάσεις.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά τον προαυλισμό, κρατούμενος προσέγγισε τον πονικολόγο και τον αποκάλεσε «πατσαβούρα».

«Τα αρσενικά δεν φέρονται έτσι και πρέπει να είσαι στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με τους ανώμαλους, τους κακοποιητές και τους βιαστές», είπε επίσης.

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να μην αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο κελί του.

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ποινικολόγος ενεπλάκη σε επεισόδιο αφού προ ημερών, λογομάχησε με τον επιχειρηματία με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο κελί για το κάπνισμα.

Πάντως, μέσα στις επόμενες μέρες ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.


Η απόλυτη ανατροπή

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν πως ο Απόστολος Λύτρας με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι ζευγάρι, οι δυο τους είχαν χωρίσει από τα Χριστούγεννα του 2023 και είχαν τακτοποιήσει τις μεταξύ τους εκκρεμότητες.

«Ήταν οι γιορτές των Χριστουγέννων όταν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου τα βρήκαν, τα είπαν, χώρισαν και τότε αποφάσισαν, έξι μήνες πριν να χωρίσουν, παρά το γεγονός ότι έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «είχαν κανονίσει όλα τα οικονομικά. Δηλαδή λογαριασμοί, χρήματα, περιουσίες. Είχαν συζητήσει πώς θα διαχωριστεί η κοινή τους περιουσία».

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αποφασίσει να τραβήξει τον δικό της επαγγελματικό δρόμο.

«Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις, όσο ήταν μέσα στο νομικό γραφείο του κ. Λύτρα και μαζί του διαχειριζόταν κι άλλες υποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, αποκαλύπτοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει τις πληροφορίες στο προφίλ της στο Facebook, στο οποίο ενημέρωνε τους φίλους της ότι εργαζόταν στο δικό της δικηγορικό γραφείο.

«Όλα αυτά μέχρι πριν από δέκα μέρες. Πριν από την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τον κ. Λύτρα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης τονίζοντας ότι «οι πληροφορίες που έχω από το περιβάλλον της κυρίας Πολυζωγοπούλου είναι ότι είχε τελειώσει αυτή η σχέση και όδευαν προς τη λύση».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.