«Είμαι ένας χυδαίος ΣΥΡΙΖΑίος»: Status – μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για γνωστή δημοσιογράφο (Pic)

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Τι έγραψε

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε έναν κύκλο εσωστρέφειας με τον Στέφανο Κασσελάκη να απολύει στελέχη.

Υπό αυτό το πρίσμα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρόεδρο του κόμματος να απολύει δημοφιλή «τρολ» του Twitter.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει πως ο κ. Κασσελάκης απέλυσε τον γνωστό λογαριασμό «Marka2!!», ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την «Πεν Νταλαούρα», τη «Lina», την «Areti Athanasiou» και μερικούς ακόμα λογαριασμούς στην αναπαραγωγή και το θετικό σχολιασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τα όσα φέρονται να συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου προχώρησε σε μία σκληρή ανάρτηση αλλά δεν υπολόγιζε την Έλενα Ακρίτα που την… δίκασε.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην δημοσιογράφο ουσιαστικά διορθώνοντάς την αφού προχώρησε σε σειρά λαθών στην ανάρτησή της.

«Είμαι ένας χυδαίος ΣΥΡΙΖΑίος»: Status - μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για γνωστή δημοσιογράφο (Pic)

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στη Λίνα Κλείτου:

Είμαι ένας χυδάΙος συρίζάΙος, τέτχιος είμαι. Χυ-δά-ι-ος συ-ρι-ζά-ιος, αμέ;

👠Όποιος βρει πολύ πιπέρι, ρίχνει και στα λάχανα. Με έκδηλο ενθουσιασμό, η δημοσιογράφος μοιράζει απλόχερα τα διαλυτικά στον γραπτό της λόγο.

👠Με τη μαγική της πένα, ο συριζαίος γίνεται συριζάΙος και ο χυδαίος χυδάΙος. Δεν τολμώ να φανταστώ ποια μαύρη μοίρα περιμένει τον καψερό τον φαρισαίο…ουπς τον φα-ρι-σά-ι-ο.

👠Το «υπογαρέων» αποτελεί μια καινοτόμο προσθήκη-κόσμημα της κ. Κλείτου στο ελληνικό λεξιλόγιο: κλίνεται ο υπογαρεύς του υπογαρέως. Ω, υπογαρεύ!

Υ. Γ. Σάς στέλνω γράμμα και γραφή, όταν σας χτυπάει κουδούνι να ανοίγετε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.