Φόβος και τρόμος για τον Απόστολο Λύτρα…

Φόβος και τρόμος για τον Απόστολο Λύτρα…

Τι φοβάται στη φυλακή

Στην έκτη πτέρυγα, τη γνωστή ως VIP, του Κορυδαλλού, βρίσκεται προφυλακισμένος ο Απόστολος Λύτρας.

Ο γνωστός ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο. Οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.

Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών ώστε να περνάει ο χρόνος του.

Ο μεγαλύτερος φόβος του

Η κατάσταση στη φυλακή ήταν έκρυθμη από το πρώτο κιόλας βράδυ με τον γνωστό ποινικολόγο να τσακώνεται με αφορμή το κάπνισμα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποινικολόγος πιάστηκε στα χέρια με τον συγκρατούμενό του για το τσιγάρο!

Ο Απόστολος Λύτρας είναι μανιώδης καπνιστής κι όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο του είπε ο επιχειρηματίας ότι έχει κάνει εγχείρηση στους πνεύμονες και να μην το ανάψει με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας… μικρός χαμός.

Ο πρώτος καβγάς έχει εντείνει τους φόβους που ήδη είχε ο δικηγόρος. Σε ακρόαση που είχε με την διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για την ζωή του.

Ο μεγαλύτερος φόβος του Απόστολου Λύτρα στη φυλακή είναι να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.