Με Τσίπρα αρχηγό για την ανατροπή: Πήρε θέση ο Πολάκης…

Ο νέος Σύριζα θα έχει Πολάκη;

Τι δήλωσε

Πολλά έχουν γραφτεί για την Κεντροαριστερά μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Στο ΠΑΣΟΚ… σφάζονται ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ «κλείνουν το μάτι» τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Πλεύση Ελευθερίας.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας έκανε συνέδριο στο οποίο απηύθυνε ομιλία στην οποία κάλεσε σε ενότητα και δεν απέκλεισε την επιστροφή του.

Μάλιστα, σε δημοσκοπήσεις φαίνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι το στέλεχος με το μεγαλύτερο έρεισμα στο κεντροαριστερό κοινό αφού οι περισσότεροι θεωρούν πως μπορεί να ηγηθεί μίας ενιαίας παράταξης.

Πήρε θέση ο Πολάκης

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μίλησε με «ξεκάθαρες κουβέντες» για την κεντροαριστερά.

«Η κουβέντα που γίνεται για πιθανή εκλογική συμπόρευση, πατά σε μια πραγματική ανάγκη. Από την άλλη, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει επιτυχής συμπόρευση επειδή και μόνο “δεν βγαίνουν τα κουκιά”», ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο επανόδου του Αλέξη Τσίπρα, δεν πήρε ξεκάθαρη θέση αφού… έριξε καρφί αναφέροντας πως αν το κάνει θα πρέπει να διερωτηθούμε τι άλλαξε.

«Αν θελήσει να ”μπει ξανά στο παιχνίδι”, αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι να μάθουμε τι άλλαξε και πήρε μια τέτοια απόφαση», σχολιάζει ο κ. Πολακης για τον κ. Τσίπρα.

Ως προς την πρόταση συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, «η όποια διαδικασία δεν θα πρέπει να ξεπέσει σε μια πασαρέλα προσώπων, τα οποία αναζητούν εναγωνίως ρόλο» τονίζει, συμπληρώνοντας πως «σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ και το ΠΑΣΟΚ έχει χρέη που πλησιάζουν το μισό δισεκατομμύριο. Το νέο σχήμα θα βγάλει τρίτο ΑΦΜ ή θα μοιραστούμε τη χασούρα;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.