Πήρε το μήνυμα: Απασφάλισε ο Κυριάκος…

Κασσελάκης-Ανδρουλάκης: Τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης…

Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο;

Ανακατεύοντας την «τράπουλα» περισσότερο από κάθε άλλη φορά συνολικά σε 10 Υπουργεία, κάνοντας αλλαγές στην κορυφή 5 εξ αυτών, επιφέροντας αλλαγές σε 10 υφυπουργούς και με την προσθήκη ενός παλαιού και πολύ στενού συνεργάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου προς ενίσχυση του συντονισμού του κυβερνητικού έργου, ο πρωθυπουργός επιχείρησε με τον ανασχηματισμό ένα δυναμικό restart της κυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έφερε τις αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης και η ανανέωση στοχεύει στο να στείλει το μήνυμα ότι στο Μαξίμου επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Κύριος στόχος είναι η καταπολέμηση της ακρίβειας αφού έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο… βούλιαγμα της ΝΔ στο 28% στις εκλογές. Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης στην τελευταία του ανάρτηση αναφέρει πως το «πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία στην καθημερινότητα δεν είναι άλλο από την ακρίβεια».

Απασφάλισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ωστόσο, οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα δεν θα είναι οι τελικές…

Σύμφωνα με το newmoney.gr, ο Μητσοτάκης αναφέρει σε ανθρώπους που μιλά -και μπορεί να ακουστεί και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας- ότι στα επόμενα τρία χρόνια που έχει μπροστά του θα κάνει σίγουρα έναν ανασχηματισμό ακόμα.

Συνεπώς, αν κανείς δουλεύει με μεθοδικότητα και δεν είναι κατά σύστημα γκρινιάρης, μπορεί και να ανταμειφθεί, έστω ετεροχρονισμένα.

Διότι, στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν επιβραβεύει τους «γκρινιάρηδες», αυτούς δηλαδή που κάθονται απέξω και πετροβολούν, αναμένοντας ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει η πόρτα για να «στεγαστούν» και έτσι να σωπάσουν. Γνωρίζει, δε, πολύ καλά ποιοι βουλευτές λένε τι και σε ποιους, διότι η… πιάτσα είναι μικρή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.