«Πολύ πριν την γνωρίσω»: Έκανε, τουλάχιστον, το προφανές για τη γυναίκα του ο Λύτρας…

«Πολύ πριν την γνωρίσω»: Έκανε, τουλάχιστον, το προφανές για τη γυναίκα του ο Λύτρας…

Η δήλωσή του

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας διανύει τα πρώτα του 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε γνωστό ότι αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ποινικολόγος που κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, πρόκειται να καταθέσει το αίτημα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αίτηση δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια αλλά απευθείας στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του το επόμενο διάστημα.

Δύο πειθαρχικές ποινές στον Απόστολο Λύτρα

Σε δύο πειθαρχικές ποινές έχει τιμωρηθεί ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με τις αντίστοιχες αποφάσεις να αναμένονται να του επιδοθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για κάθε υπόθεση έχει επιβληθεί: επίπληξη και χρηματική ποινή. Οι χρηματικές ποινές είναι με ποσά τα οποία κυμαίνονται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Και οι δύο πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν για δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του 16χρονου Ρομά στην Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

Ο κ. Λύτρας δεν έχει πληρώσει ως όφειλε και την συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με συνέπεια να μην έχει ενημερωθεί η δικηγορική ταυτότητά του, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σε ισχύ.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Παράλληλα, η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αναμένεται να καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αίτηση αναμένεται να δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Πολυζωγοπούλου θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.


Έκανε το προφανές για τη γυναίκα του ο Λύτρας

Στο μεταξύ, σε νέα του δήλωση ο Απόστολος Λύτρας υπερασπίζεται τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, χαρακτηρίζοντάς την «άξια μάνα» και ζητώντας επανειλημμένα συγνώμη για τις πράξεις του, ενώ παράλληλα διευκρίνισε πως η σύζυγός του δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη του.

Ο Απόστολος Λύτρας που βρίσκεται για δεύτερο 24ωρο μετά την προφυλάκισή του, στο κελί 4 της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού, προχώρησε σε νέα δήλωση μέσω της μεγαλύτερης κόρης του, και χαρακτήρισε τη σύζυγό του «άξια μάνα», ενώ ζητάει πολλές φορές «συγγνώμη» για την κακοποιητική πράξη του.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου ποτέ δεν αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά αντικείμενά του ή ο,τιδήποτε του ανήκει, τονίζοντας ότι η «σύζυγός του εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής τους ζωής». Την ίδια ώρα, κάνει λόγο για τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγό μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.