Έσκασε η βόμβα: Οριστικό το διαζύγιο με τον Αντώνη Σαμαρά

Τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά

«Σφάζονται» στη ΝΔ

«Λαβωμένη» βγήκε η ΝΔ από τις ευρωεκλογές και ο ανασχηματισμός έγινε σε μία προσπάθεια αλλαγής προσωπείου της κυβέρνησης και φρεσκαρίσματος του επιτελείου που παίρνει τις αποφάσεις.

Οι εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές είναι ραγδαίες και μέχρι και… εχθροί έγιναν φίλοι. Συγκεκριμένα, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής φαίνεται πως έχουν φτιάξει τις σχέσεις τους αφού πρόσφατα συναντήθηκαν στο Ηρώδειο.

Μάλιστα, οι δυο τους θα κάνουν ομιλίες και στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη για τον Καραμανλή.

Η εκδήλωση προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο δεν έχει φτάσει πρόσκληση, ώστε να ερωτάται ο Μητσοτάκης αν θα πάει ή όχι!

Πάντως, είναι ενδιαφέρον ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ θα έρθουν να κάνουν νουθεσίες έναν μήνα μετά το, ομολογουμένως, όχι καλό αποτέλεσμα.

Διαζύγιο με τον Σαμαρά

Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής απουσίαζαν προεκλογικά και δεν στήριξαν τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές που από το 41% έπεσε στο 28,3%.

Σύμφωνα με το newsit.gr, με τον Αντώνη Σαμαρά το διαζύγιο μοιάζει οριστικό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού ο πρώην πρωθυπουργός διαφωνεί κάθετα με τον νυν σε μια σειρά θεμάτων: από την στροφή στο κέντρο και την απομάκρυνση της ΝΔ από την λαϊκή δεξιά, την ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, τα εθνικά θέματα κλπ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.