Μετά την σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού: Τόσο θα μείνει στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας 

Μετά την σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού: Τόσο θα μείνει στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας 

Είναι στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος βρίσκεται στο κελί που είχε κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ήδη υπήρξαν στο κελί και οι πρώτες προστριβές εξαιτίας του καπνίσματος. Συγκεκριμένα, επιχειρηματίας από την Αράχωβα βλέποντας τον ποινικολόγο που είναι μανιώδης καπνιστής να ανάβει τσιγάρο, του είπε να μην καπνίζει γιατί πρόσφατα έχει κάνει επέμβαση για αναπνευστικά προβλήματα.

Ο άλλος συγκρατούμενος που είναι προφυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών. Ο Απόστολος Λύτρας πήρε το επάνω κρεβάτι στην κουκέτα του κελιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.


Επίσης, όταν του ανακοινώθηκε πως θα προφυλακιστεί υποστήριξε πως κινδυνεύει εξαιτίας υποθέσεων που έχει χειριστεί, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην πτέρυγα ασφαλείας, δηλαδή την VIP.  Σύμφωνα με το MEGA στο πρώτο επισκεπτήριο τον είδαν η αδελφή του και ο δικηγόρος του.


Απόστολος Λύτρας: Πόσο θα μείνει στη φυλακή

Όπως ανέφερε η Άννα Κανδύλη στο MEGA, ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να παραμείνει στις φυλακές μέχρι τη δικάσιμό που θα οριστεί, ενώ το ελάχιστο διάστημα που προβλέπεται από τον νόμο είναι οι 18 μήνες.

Ωστόσο, εντός 10ημέρου, διατηρεί το δικαίωμα να προσφύγει στην ανακρίτρια ζητώντας την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Όπως εκτιμά βέβαια η κ. Κανδύλη, η δίκη θα διεξαχθεί πολύ νωρίτερα από τότε.

Χαρακτηριστικά, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε να ολοκληρωθεί γρήγορα η ανάκριση και να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο. Εκτιμήσεις δικαστικών και νομικών συντείνουν σε έναρξη της δίκης μέσα στο φθινόπωρο.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.