Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα: Τους έκανε μεγάλη «ζημιά» η εκλογή Αυτιά… 

Μεγάλη νίκη του Γιώργου Αυτιά

Τι συνέβη; 

Πρώτος με 310.876 ψήφους βγήκε ο Γιώργος Αυτιάς στις ευρωεκλογές και… πακετάρει για Βρυξέλλες μετά την εκλογή του με τη ΝΔ.

Μετά την εκλογή του, ο δημοσιογράφος ευχαρίστηκε όσους τον ψήφισαν και υποστήριξε πως «αυτό που βλέπετε είναι η δύναμη του Έλληνα, να πει ναι σε ανθρώπους οι οποίοι έρχονται από την Περιφέρεια, με ένα δισάκι στον ώμο και σας ευχαριστώ θερμά».

«Ευχαριστώ την Ελλάδα και ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες. Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό που μου είπαν, όπου πήγα, ήταν “συνέχισε εκεί που θα πας, αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, αυτό που συζητούσες με τους συναδέλφους σου, αυτά τα οποία πίεζες για την ελληνική κοινωνία και μίλα ελεύθερα πια”», ανέφερε επίσης.


Έκανε «ζημιά» η εκλογή Αυτιά

Ο Γιώργος Αυτιάς μπορεί να πανηγυρίζει για την εκλογή του, ωστόσο αυτή έκανε… ζημιά σε υπουργούς και βουλευτές. Σύμφωνα με το newsbeast.gr, υπουργοί και βουλευτές που είχαν την σαββατοκυριακάτικη ρουτίνα τους στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις του ΣΚΑΙ αφού θέλουν να εμφανίζονται.

Υπουργοί και βουλευτές περιμένουν να μάθουν το ποιος θα έχει τις τέσσερις ώρες προγράμματος κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, που βλέπει τηλεόραση το κοινό που ψηφίζει στις εκλογές, για να κάνουν και τις σχετικές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.