Ξαφνική αδιαθεσία Ερντογάν: Πόσο σοβαρή είναι η πάρεση που φημολογείται ότι έχει

Ξαφνική αδιαθεσία Ερντογάν: Πόσο σοβαρή είναι η πάρεση που φημολογείται ότι έχει

Tι συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου προέδρου; 

Μπορεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είχε προγραμματισμένη ομιλία στην Προύσα, όμως αυτή αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του Τούρκου προέδρου.

Σύμφωνα με τοπικούς βουλευτές, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία κι αυτό τον έκανε να αναβάλει την προγραμματισμένη ομιλία που είχε για σήμερα στις 14:00.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΑKP, Ρεφίκ Οζέν, δήλωσε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω «κοινού κρυολογήματος». «Η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο», είπε ο Ρεφίκ Οζέν, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία.

Στο μεταξύ στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, άρχισε να διακινείται η φήμη για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του Ερντογάν. Δεν μπορεί ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Για την ομιλία του Τούρκου προέδρου, η Προύσα είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει. Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες. (145.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.