Ώρα «εμφυλίου»: Κάνει τεράστιο γκελ η Λατινοπούλου…

Ώρα «εμφυλίου»: Κάνει τεράστιο γκελ η Λατινοπούλου...

Κι αυτό, μοιραία, θα οδηγήσει κάπου πολύ συγκεκριμένα.

Στην αρχή φαινόταν ως κάτι… παράλογο. Μετά έγινε κάτι ουτοπικό. Έπειτα, κάτι δύσκολο. Ύστερα αμφίβολο και στο τέλος, το βράδυ της κρίσης, ένας «υπαρκτός» θρίαμβος- που πρέπει, φυσικά, να προβληματίσει πολύ κόσμο.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία από το πουθενά, θα έλεγε κανείς, κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή συγκεντρώνοντας ποσοστό πάνω από 3%.

Η Φωνή Λογικής βγήκε από τα (πολύ) δεξιά σε όλους και έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κάτι που έφερε τις έντονες σκέψεις για το επόμενο βήμα της που θα είναι εντός των γαλανόλευκων τειχών.

Ωστόσο, αυτή της η άνοδος δεν «έκατσε» καλά στα υπόλοιπα κόμματα της (ακρο)δεξιάς. Και μπορεί η Νίκη των χαμηλών τόνων να μην ενοχλεί- σε πολιτικό πλαίσιο, το κοινωνικό είναι άλλο…- και να μην ενοχλείται από κανέναν, όμως οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν είδε με πολύ καλό μάτι την εκτόξευση της Λατινοπούλου.

Και μπορεί η Ελληνική Λύση να εκτοξεύτηκε και η ίδια καταφέρνοντας να πάρει πάνω από 9%, όμως βλέποντας την πτώση της Νέας Δημοκρατίας άπαντες θέλουν ν’ ανεβάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα ποσοστά τους.

Επομένως μην απορήσετε αν στο εγγύς μέλλον οι τόνοι μεταξύ Λατινοπούλου και Βελόπουλου ανέβουν επικίνδυνα. Άλλωστε και οι δυο τους στο ίδιο ακριβώς κοινό στοχεύουν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.