Γεωργία Μπίκα: Κίνηση- ματ μετά την απόφαση για απαλλαγή με βούλευμα του 27χρονου

Γεωργία Μπίκα: Κίνηση- ματ μετά την απόφαση για απαλλαγή με βούλευμα του 27χρονου

Πώς απαντάνε στο βούλευμα μετά την εισήγηση της εισαγγελίας.

Το απαλλακτικό βούλευμα για τον 27χρονο κατηγορούμενο για τον βιασμό της Γεωργίας Mπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σούιτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ήρθε ύστερα από την 60 σελίδων πρόταση της εισαγγελίας που μεταξύ άλλων επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα.

Η εισαγγελική εισήγηση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

Aπό την πλευρά της, ο δικηγόρος της 34χρονης, Θανάσης Ζιώγας ανέφερε ότι αυτό δεν είναι το τέλος και ότι ετοιμάζονται να φτάσει ως τη Χάγη αν χρειαστεί: «Μέχρι τον άλλο κόσμο που θα φθάσουμε, θα δικαιωθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα δικαιωθούμε γιατί έχουμε δίκιο και δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Θα πάμε στο Συμβούλιο Εφετών και μετά στο Συμβούλιο του Αρείου Πάγου και μετά στη Χάγη. Μέχρι τον Θεό, μέχρι τον άλλο κόσμο, δεν υπάρχει περίπτωση να δουν άσπρη μέρα. Μέχρι να βγει η αλήθεια».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.