Θέμα Τσίπρα…

Ο εκλεκτός του Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ... 

Μια κίνησή του αρκούσε

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πήχη που είχε θέσει για τις Ευρωοεκλογές με αποτέλεσμα τα όργανα εντός κόμματος να ξεκινήσουν. Λάδι στη φωτιά της εσωστρέφειας στον Σύριζα ρίχνει και μια κίνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Τι έκανε ο πρώην αρχηγός του κόμματος; Ο «Βηματοδότης» έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

«Και τώρα τι κάνουμε;», θα μπορούσε να είναι το ερώτημα που απασχολεί τους επιτελείς του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος προσκλήθηκε από το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας στην Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου στο Ωδείο Αθηνών με την συμμετοχή σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Και το ερώτημα έχει να κάνει με το ότι ο κ. Τσίπρας προσκάλεσε εκτός από τον κ. Κασσελάκη και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ Νίκο Ανδρουλάκη καθώς και τον….«αποστάτη» πρόεδρο της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση και αυτό είναι ένα θέμα για την Κουμουνδούρου.

Υπάρχουν όμως και νεότερα. Μαθαίνω ότι πρόσκληση έλαβε και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που επίσης έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει το εγχείρημα της Νέας Αριστεράς. Και μάλιστα, όπως άκουσα, στην επίσημη πρόσκληση που έλαβε λόγω της θεσμικής ιδιότητας που κατείχε, έχει προστεθεί και η αναφορά «Αγαπητέ Νίκο» γραμμένη με το χέρι.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν ξεχνά ότι ο κ. Βούτσης είχε στηρίξει με πάθος την Συμφωνία των Πρεσπών και ας χώρισαν οι δρόμοι τους στην πορεία. Απορία: τι θα κάνει ο κ. Κασσελάκης; Θα πάει στην Διάσκεψη παρόντος των κ.κ. Χαρίτση και Βούτση;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.