Η Γη της Ελιάς: Αίμα και δάκρυα στο τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Αίμα και δάκρυα στο τελευταίο επεισόδιο

Συγκλονιστικό το φινάλε

Η Αθηνά Νομικού και ο Γιώργης Κουράκος ήταν αυτοί που κέντρισαν το ενδιαφέρον στο τελευταίο επεισοδίου της σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς.

Ένα επεισόδιο που είχε τα πάντα… Ο Ανδρέας Γεωργίου φρόντισε να συμπεριλάβει στο φινάλε ευτυχισμένες αλλά και δραματικές στιγμές: έναν άγριο φόνο και μια συγκάλυψη, έναν λαμπερό γάμο με συγκινητικές στιγμές αλλά και ανατροπές καθώς η Μυρτάλη υπέκυψε στην πίεση του Αλέξη που από την αρχή της σεζόν την πολιορκεί και τον φίλησε με πάθος.

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι στον γάμο, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Η απόπειρα βιασμού της Ευτυχίας και η δολοφονία του Ανέστη

Η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος έχει διαρρήξει την πόρτα της και μεθυσμένος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά… Της σκίζει το φόρεμα και προσπαθεί να την βιάσει με την κοπέλα τελικά να τον σκοτώνει με ένα κουζινομάχαιρο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.