«Κάτι άκουσε και πλησίασε»: Φριχτή αποκάλυψη για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ

Σύμη: Βρήκαν την αιτία του κακού - Το 'χε αποκαλύψει ο παρουσιαστής του BBC, αλλά δεν το πρόσεξε κανείς

Εξελίξεις στην υπόθεση

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Βρετανού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ, με τον 67χρονο άνδρα να εντοπίζεται νεκρός στην Αγία Μαρίνα της Σύμης.

Η βρετανική Mirror κατέγραψε αναλυτικά το χρονικό της εξαφάνισης του Μόσλεϊ, από την περασμένη Τετάρτη (5/6), έως και σήμερα, με τη σορό του να βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη με τη συμβολή συνεργείου της ΕΡΤ.

Η μοιραία διαδρομή που ακολούθησε ο Μάικλ Μόσλεϊ που βρήκε τραγικό θάνατο στη Σύμη επιχειρούν να σκιαγραφήσουν τα ΜΜΕ.

Ο 67χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γιαλό.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής φεύγοντας από το Πέδι να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γιαλό να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Στο βίντεο παρουσιάζεται η διαδρομή: Ο Μόσλεϊ ανέβηκε στην κορυφή της πλαγιάς από το Πέδι και στη συνέχεια κατέβηκε, ενώ τελευταία φορά εθεάθη στα περίχωρα της Αγίας Μαρίνας. Λίγο πριν φτάσει πιθανότατα αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, κάθισε να ξεκουραστεί και ξεψύχησε:


«Κάτι άκουσε»

Σήμερα σε ρεπορτάζ της Daily Mail, αποκαλύπτεται μία ανατριχιαστική λεπτομέρεια που ίσως οδηγούσε σε ένα διαφορετικό τέλος για τον παρουσιαστή του BBC. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως βίντεο από κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός, δείχνουν ένα πελάτη να κατευθύνεται προς το μέρος, ίσως γιατί άκουσε κάποια κραυγή αγωνίας.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.