Οσμή «σκανδάλου»: Αντιληφθήκατε τι έκαναν οι Coldplay μετά τη σαρωτική συναυλία στο ΟΑΚΑ;

Οσμή «σκανδάλου»: Αντιληφθήκατε τι έκαναν οι Coldplay μετά τη σαρωτική συναυλία στο ΟΑΚΑ;

Οι Coldplay σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την επίσκεψή τους στην Ελλάδα

Σάρωσαν οι Coldplay το ΟΑΚΑ με τον τραγουδιστή της μπάντας Κρις Μάρτιν, να ξετρελαίνει το ελληνικό κοινό «πετώντας» μία φράση στα ελληνικά.

Μπροστά σε πάνω από 60.000 άτομα που «βύθισαν» το στάδιο, ανάμεσά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ, ο Martin μίλησε ελληνικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία αυτής της συναυλίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες», φώναξε από το μικρόφωνο, με το κοινό να ξεσηκώνεται και να ξεσπά σε έντονα χειροκροτήματα.

Αυτό που συνέβη στο ΟΑΚΑ δεν ήταν απλά μια συναυλία, ήταν ένα τσουνάμι θετικής ενέργειας που διαπέρασε τις ασφυκτικά γεμάτες εξέδρες και έφτασε έως εκεί που ευχήθηκε ο κάθε ένας από τους 60.000 τυχερούς θεατές, όπως τους ζήτησε να κάνουν ο Κρις Μάρτιν.

Ήταν μια συναυλία – μήνυμα για την σωτηρία της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος πασπαλισμένη από την χρυσόσκονη, τα κομφετί, τα πυροτεχνήματα μα και τόσο λαμπερή όσο τα δεκάδες χιλιάδες ανακυκλώσιμα led βραχιολάκια περασμένα σε ισάριθμα χέρια.


Οσμή «σκανδάλου»

Οι Coldplay σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Coldplay έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του Ηρωδείου από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία στην οποία και κατέθεσαν τη σχετική πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες του γυρίσματος.

Την ίδια στιγμή, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα τι θα γίνει με τα εντυπωσιακά σκηνικά της «Τόσκας» που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Ηρώδειο για την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Άξιο απορίας είναι το πώς κατάφεραν να εξασφαλίσουν τόσο γρήγορα άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι διευκολύνθηκαν επειδή είναι… αυτοί που είναι: παγκοσμίως γνωστοί.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.