«Η Μπέτυ ήταν δίπλα μας»: Το ποστάρισμα-μαχαιριά της Ακρίτα μετά τον χαμό με τον Τάιλερ

«Φαπ ηκούσθη στον αέρα»: Status-μαχαιριά της Ακρίτα για το «ξεμπρόστιασμα» δημοσιογράφου της ΕΡΤ

«Πληρωμένη» απάντηση

Σε μία κίνηση που εξέπληξε αρκετούς ενώ άλλοι την ερμήνευσαν και ως υψηλού συμβολισμού, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Συντάγματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, ανέβασε στην εξέδρα τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, με τους δυο τους να χαιρετούν το πλήθος και μάλιστα ο δεύτερος να σφίγγει και τη γροθιά του.

Αναμφισβήτητα μία κίνηση την οποία δεν συνηθίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί και στην ομιλία του στη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ λέγοντας πως «δεν κρύφτηκε» και πως «αυτός είναι ο άνθρωπός μου».

Η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη έγινε αντικείμενο σφοδρής κριτικής με το επιχείρημα πως οι πολιτικοί αρχηγοί στις ομιλίες τους δεν… επιδεικνύουν το ταίρι τους.

Η θέση της Έλενας Ακρίτα

Σχολιάζοντας τα αρνητικά που γράφτηκαν, η Έλενα Ακρίτα αναφέρει πως πρόκειται για «ομοφοβικά εμέσματα» επειδή ο Τάιλερ Μακμπέθ βρέθηκε στην εξέδρα.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την Μπέτυ Μπαζιάνα να βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στην εξέδρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου Επικρατείας, σαν σύζυγος του τότε προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«Ακούμε ομοφοβικά εμέσματα από χτες επειδή ο Τάιλερ Μακμπέτ στάθηκε στην εξέδρα στο πλευρό του ανθρώπου που αγαπάει… και που ξανακουστηκε και τα ύστερα του κόσμου και τς τς τς… περσινη φωτογραφία. Όταν οι υποψήφιοι βουλευτες Επικράτειας ανεβήκαμε να πλαισιώσουμε τον Αλέξη, η Μπετυ ήταν δίπλα μας».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.