Πάει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο Κόκκαλης

Βγαίνει μπροστά ο Κόκκαλης… 

Κανείς δεν το περίμενε!

«Η ψήφος στον “Κόσμο” είναι η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές και το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα», αναφέρει ο Πέτρος Κόκκαλης με αφορμή τις ευρωεκλογές.

Ο πρώην ευρωβουλευτής που συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να αποχωρήσει και ίδρυσε τον «Κόσμο» και καλεί τους πολίτες να τον ψηφίσουν.

«Το να δημιουργηθεί ο χώρος για ένα πράσινο, επαρκές, ανιδιοτελές και βασισμένο στα πραγματικά δεδομένα Πράσινο κόμμα, και να φέρει στην Ελλάδα αυτή την τεράστια και στιβαρή συζήτηση που γίνεται σε όλη την Ευρώπη, με μια πολιτική οικογένεια που συγκυβερνά σε 7 χώρες και διοικεί πάνω από 500 δήμους και περιφέρειες, μία πολιτική οικογένεια που χθες, μαζί με τους σοσιαλιστές, κέρδισε την άκρα δεξιά στην Ολλανδία, νομίζω ότι είναι η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις ευρωεκλογές και το πιο κρίσιμο αποτέλεσμα», τονίζει.

Πάει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο Κόκκαλης

Τις (πολύ) τελευταίες μέρες τα «ραντάρ» των δημοσκόπων πιάνουν μια τάση-έκπληξη. Ενισχύεται αργά, αλλά σταθερά ο «Κόσμος» του Πέτρου Κόκκαλη, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι εισροές προέρχονται από διάφορες κατευθύνσεις. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους δυσαρεστημένους με τον Στέφανο Κασσελάκη και από τους αντίστοιχους του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, κάποιοι τολμούν την έκπληξη και προβλέπουν ότι αν η δυναμική συνεχιστεί μέχρι την ώρα της κάλπης, είναι πιθανό ο Πέτρος Κόκκαλης να κάνει την έκπληξη και μαζί το άλμα για την Ευρωβουλή.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.