Τίτλοι τέλους για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ 

Τίτλοι τέλους για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ 

Ζουν χωριστά;

Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ. Το διάσημο ζευγάρι μέχρι και στο πάρτι για την αποφοίτηση της κόρης του Άφλεκ εμφανίστηκε μελαγχολικό και αγέλαστο.

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός «ζουν χωριστά στο Λος Άντζελες», σύμφωνα με το People και ο καθένας έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του.

Αρχικά το ζευγάρι είχε σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις και στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της αναφέροντας στην ανακοίνωση πως επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν κατά καιρούς πως ο Μπεν Άφλεκ έχει μετακομίσει. Και φαίνεται πως αυτό πλέον επιβεβαιώνεται.

Τίτλοι τέλους

Το ζεύγος οδεύει στον χωρισμό αφού το σπίτι που αγόρασαν μαζί, πέρυσι τον Μάιο, βγαίνει ξανά στην αγορά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, μια σειρά από φωτογραφίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν από την έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς ανέβηκαν το προφίλ της σελίδας του Zillow (μεσιτικό γραφείο), σηματοδοτώντας πως -αν και εξακολουθεί να είναι καταχωρισμένη ως πωλημένη- μπορεί σύντομα να βγει ξανά στην αγορά, μαζί με την ποπ σταρ και τον ηθοποιό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν πληρώσει 60.8 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για την έπαυλη των 12 υπνοδωματίων και 24 μπάνιων πέρυσι τέτοια εποχή, μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης στέγης.

Η έπαυλη στην οποία κατέληξαν τελικά είναι γνωστή ως Wallingford Estate και διαθέτει ένα κλειστό αθλητικό συγκρότημα, ένα γκαράζ 12 αυτοκινήτων, μια πελώρια πισίνα και πρόσθετα κτίρια, όπως έναν ξενώνα, ένα σπίτι για τον επιστάτη και άλλο ένα οίκημα για τον φύλακα ασφαλείας.

Τίτλοι τέλους για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ 

Μετά την αγορά της, από την καταχώριση κατέβηκαν πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες όπως συνηθίζεται. Το γεγονός όμως πως τώρα υπάρχουν 50 φωτογραφίες της, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λήψης του εξωτερικού χώρου σε διάφορες ιστοσελίδες καταχώρισης ακινήτων, καθώς και μια νέα περιγραφή της, δείχνει πως το διάσημο ζευγάρι ενδεχομένως ετοιμάζεται να αναζητήσει νέο αγοραστή.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.