Αστειότητα αυτό που συνέβη με τον Τάιλερ…

Αστειότητα αυτό που συνέβη με τον Τάιλερ…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «χτυπήστε εμένα»

Σε μία κίνηση που εξέπληξε αρκετούς ενώ άλλοι την ερμήνευσαν και ως υψηλού συμβολισμού, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει των ευρωεκλογών 2024.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, ανέβασε στην εξέδρα τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, με τους δυο τους να χαιρετούν το πλήθος και μάλιστα ο δεύτερος να σφίγγει και τη γροθιά του.

Αναμφισβήτητα μία κίνηση την οποία δεν συνηθίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί και στην ομιλία του στη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ λέγοντας πως «δεν κρύφτηκε» και πως «αυτός είναι ο άνθρωπός μου».


Αστειότητα αυτό που συνέβη με τον Τάιλερ

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μάκμπεθ δεν ήταν στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το Πόθεν Έσχες και των δύο.

Το πόθεν έσχες διέψευσε πανηγυρικά και τις αστειότητες που είχαν κυκλοφορήσει, δηλαδή ότι τα λεφτά τα έχει ο Tάιλερ και όχι ο Κασσελάκης!

Ο Τάιλερ εμφανίστηκε με ένα φοιτητικό δάνειο και με οφειλές σε πιστωτικές κάρτες συνολικού ύψους γύρω στα 170.000 δολάρια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε «χτυπήστε εμένα» όχι τον Τάιλερ που δεν έχει σχέση με την πολιτική. Δεν τον χτύπησε κανείς. Ούτε είχε λόγο να το κάνει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.