Ούτε τώρα: Άφησε τον Κασσελάκη με την όρεξη ο Κυριάκος

Μόνο μ’ αυτή την κίνηση πήρε 3 μονάδες: Τους κάνει πλάκα ο Κυριάκος… 

Δεν του έκανε το... χατήρι

Τα κόμματα έχουν δώσει χαρακτήρα «εθνικής κάλπης» στις ευρωεκλογές της Κυριακής, επιχειρώντας να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους, κόντρα στην αποχή που φαίνεται ότι θα σπάσει ιστορικό ρεκόρ.

Μπορεί όλοι να μιλούν για τη σημασία της συμμετοχής στις ευρωεκλογές, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται κάτι που συνδέεται άμεσα με τις εθνικές εκλογές.

«Όσο πιο δυνατή είναι η Νέα Δημοκρατία το βράδυ της 9ης Ιουνίου, τόσο μεγαλύτερη, θα έλεγα, όχι νομιμοποίηση, αλλά τόσο μεγαλύτερη ισχύ θα έχει για να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων», είπε τις προάλλες στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός.

Και μπορεί να έχει δοθεί ο χαρακτήρας «εθνικής κάλπης» αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί – όπως έκανε και με τον Αλέξη Τσίπρα – να λέει «όχι» σε τηλεοπτική «μονομαχία» με τον Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Debate ήθελε και ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος… έφαγε πόρτα. Στο παρελθόν, από τη ΝΔ απαντούσαν πως το debate γίνονταν στη Βουλή. Ωστόσο πλέον αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει εκλεγεί.

Σε κάθε περίπτωση το debate θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν οι ψηφοφόροι τους πολιτικούς αρχηγούς να ξεδιπλώνουν το πρόγραμμά τους, ενώ βρίσκονται όλοι μαζί.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της «δύναμης» που έχει ένα debate είναι αυτό που έγινε για τον Δήμο Αθηναίων: Ο Κώστας Μπακογιάννης που θεωρούνταν φαβορί για τη δημαρχεία δεν πήγε καλά στην τηλεμαχία εν αντιθέσει με τον Χάρη Δούκα, του οποίοι οι προτάσεις έπεισαν μεγάλο αριθμό πολιτών να τον ψηφίσει. Και εν τέλει πήρε το ΠΑΣΟΚ τον δήμο Αθηναίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.