Έτσι τους έδεσαν: Το βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 42χρονου που είδαν οι αρχές

Έτσι τους έδεσαν: Το βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 42χρονου που είδαν οι αρχές

«Εγώ τον κλώτσησα ενώ ήταν πεσμένος κάτω. Δεν είμαι εγώ που του κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι»

Η άγρια δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη στη Ραφήνα συγκλονίζει με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων.

Τη Δευτέρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο 24χρονους, οι οποίοι είπαν στις καταθέσεις τους ότι «μας πείραξε μέσα στο μαγαζί. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε. Ζητάμε συγγνώμη. Ήταν η κακιά η ώρα». Το ερώτημα για τους αστυνομικούς όμως είναι ποιος κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα – ακόμη και με σιδερογροθιά – στο κεφάλι του 42χρονου. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Εγώ τον κλώτσησα ενώ ήταν πεσμένος κάτω. Δεν είμαι εγώ που του κατάφερα τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους βίντεο από διπλανό μαγαζί που καταρρίπτει το αφήγημα των δυο κατηγορουμένων περί κακιάς ώρας. Το βίντεο δείχνει ότι οι 2 επιτέθηκαν στο 42χρονο, χωρίς τη συμμετοχή των δύο φίλων τους που ήταν αρχικά στην παρέα. Στο βίντεο επίσης αποδεικνύεται ότι συνέχισαν να χτυπούν τον Δημήτρη ακόμα και όταν ήταν αιμόφυρτος κάτω και ανήμπορος να αντιδράσει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.