Εκπλήξεις στο φινάλε: Αυτοί είναι οι 5 που προηγούνται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Εκπλήξεις στο φινάλε: Αυτοί είναι οι 5 που προηγούνται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Λίγο πριν τις κάλπες

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές 2024, με τις δημοσκοπήσεις να καταγράφουν το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των ψηφοφόρων και να καταγράφουν τις διακυμάνσεις στα ποσοστά των κομμάτων.

Οι αναποφάσιστοι φαίνεται πως θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην αβέβαιη αναμέτρηση. Σε κάθε περίπτωση, στο υπουργείο Εσωτερικών είναι όλα έτοιμα για τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής.

Η εταιρεία που έχει την ευθύνη για τη συγκέντρωση και μετάδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, έχει σημειώσει ό,τι θα υπάρχει μια σαφή εικόνα για το πρώτο κόμμα γύρω στις 9 το βράδυ, ενώ για τη σταυροδοσία αυτό θα ξεκαθαρίσει λίγο αργότερα, γύρω στις 11.00.

Οι πρώτοι 5 της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΝΔ θα δοθεί «μάχη» για μια θέση στην ευρωβουλή, αφού οι διαφορές μεταξύ των υποψηφίων είναι μικρές.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, στις δύο πρώτες θέσεις εναλάσσονται Γιώργος Αυτιάς και Ελίζα Βόζεμπεργκ. Ο δημοσιογράφος θεωρούνταν ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση, ωστόσο κέρδισε έδαφος η κ. Βόζεμπεργκ.

Στην τρίτη θέση είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ανταγωνίζεται τον Φρέντι Μπελέρη. Στην πέμπτη θέση είναι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και σε κοντινή απόσταση ακολουθούν: Ελεονώρα Μελέτη, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Δημήτρης Τσιόδρας και Μαρία Σπυράκη.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα παίζεται η σειρά καθώς όλοι οι υποψήφιοι γκαζώνουν πριν την αυλαία της προεκλογικής περιόδου. Η ΝΔ αναμένεται να βγάλει γύρω στους 7-8 ευρωβουλευτές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.