Όμικρον 4: Το σύμπτωμα που δίνει μόνο αυτή και φωνάζει ότι έχεις κολλήσει

Όμικρον 4: Το σύμπτωμα που δίνει μόνο αυτή και φωνάζει ότι έχεις κολλήσει

Οι μεταλλάξεις Ομικρον 4 και 5 κυριαρχούν πλέον στην κοινότητα

Ανησυχία ότι θα υπάρξει νέα αύξηση στα κρούσματα του κορωνοϊού εκφράζουν οι ειδικοί, κάτι που φαίνεται και από τις νέες μολύνσεις που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ.

Δεν είναι τυχαίο ότι Γκίκας Μαγιορκίνης με ανάρτησή του σημείωνε ότι σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσουμε τα 20.000 κρούσματα κορωνοϊού. Χαρακτηριστικά ο Γκίκας Μαγιορκίνης ανέφερε: «Η μεσοσταθμική αύξηση στον αριθμό των διαγνώσεων με COVID-19 κινήθηκε στο επίπεδο του 60% εντός της τελευταίας εβδομάδας. Αυτό σημαίνει», σημείωσε ο κ. Μαγιορκίνης, «ότι σήμερα Τρίτη λογικά περιμένουμε να δούμε λίγο παραπάνω από 20.000 διαγνώσεις».

Οι μεταλλάξεις Ομικρον 4 και 5 κυριαρχούν πλέον στην κοινότητα και σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, εντοπίζονται στην Αττική και πολλές περιοχές της Κρήτης. Οσον αφορά το σύμπτωμα που δίνει η Ομικρον 4 και δεν το έδινε το πρώτο στέλεχος της Ομικρον είναι ο υψηλός πυρετός. Ασθενείς στους οποίους χορηγείται αντιική αγωγή και επιστρέφουν στα σπίτια τους, κάνουν πυρετούς ακόμα και 39 με 40 με αποτέλεσμα να φοβούνται και αμέσως να επικοινωνούν με τους γιατρούς τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.