Μεγάλη απώλεια για το ΠΑΣΟΚ…

Epic: Με σημαία του ΠΑΣΟΚ πήγε στη συγκέντρωση ΚΚΕ (Pic)

Ενόψει ευρωεκλογών...

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» από τις ευρωεκλογές και τα κόμματα επιχειρούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.

Στο ΠΑΣΟΚ «ποντάρουν» στη συγκέντρωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν επαφές με αυτοδιοικητικούς για να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους.

Ταυτόχρονα, έγιναν πολλά τηλεφωνήματα και έριξαν χιλιάδες φέιγ βολάν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

«Καλώ τους πολίτες να μην επιλέξουν με πυξίδα τον φόβο για τα χειρότερα, γιατί να είναι σίγουροι ότι θα έρθουν πολύ χειρότερα. Να επιλέξουν με πυξίδα την ελπίδα για τα καλύτερα» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχειρώντας να πείσει τους αναποφάσιστους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλη απώλεια για το ΠΑΣΟΚ

Όμως, οι κομματικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ, στο ΠΑΣΟΚ μετράνε μια σημαντική απώλεια. Σύμφωνα με το newsit.gr, στη συγκέντρωση δεν θα βρεθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χάρης Καστανίδης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2023, κράτησε την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, και άφησε εκτός Βουλής τον Καστανίδη.

Τότε διεμήνυε ότι η έδρα θα επιστραφεί στον πρώην υπουργό κάτι όμως που δεν έγινε. Ο Καστανίδης θεωρεί όχι πολιτικά ηθικό αυτό που έγινε εκ μέρους του προέδρου.

«Δεν θα πάω στην συγκέντρωση του Ανδρουλάκη, όχι στου ΠΑΣΟΚ, γιατί σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ έχω πάει» λέει σε συνομιλητές του.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.