Τρίβουν τα μάτια τους και οι δημοσκόποι: Είναι όντως αληθινό το ποσοστό της Λατινοπούλου;

Η Σκορδά «τελείωσε» σε 1' τη Λατινοπούλου: «Σου είπαν ότι αν λες αυτά θα κάνεις καριέρα;»

Δεν το πιστεύουν! 

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και η… σφαγή στην ακροδεξιά «πολυκατοικία» δημιούργησε αρκετά κόμματα. Ένα από αυτά κατάφερε να κατέβει στις ευρωκλογές…

Ο λόγος για τη Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Η ίδια πραγματοποιεί την προεκλογική της καμπάνια με… όνειρο να μπει στην ευρωβουλή.

Μάλιστα, στην τελευταία της συνέντευξη υποστήριξε πως έχει δεχτεί απειλές και για τη ζωή της.

«Έχω δεχθεί κανονικές απειλές για τη ζωή μου, έχω υποστεί βιαιοπραγίες, καταστροφή του αμαξιού μου δύο φορές, απόπειρα εισβολής στο σπίτι μου, γκαζάκια έξω από την πολυκατοικία μου. Οπότε το bullying πραγματικά δεν με αγγίζει. Σίγουρα κάποιοι και κάποιες με υποτιμούν αλλά δεν τους δίνω καμία, μα καμία, σημασία», είπε μιλώντας στην Espresso.

Είναι όντως αληθινό το ποσοστό;

Και μπορεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου να είναι γραφική και να έχει κάνει δηλώσεις που προσβάλλουν, φαίνεται όμως πως οι ενέργειές της… πιάνουν τόπο, τουλάχιστον προεκλογικά.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της MARC που διενεργήθηκε για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Φωνή Λογικής φτάνει το 2,4%.

Ουσιαστικά, βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους και δεν αποκλείεται να φτάνει μέχρι και στο 3% που χρειάζεται σαν προϋπόθεση για να εκλέξεις ευρωβουλευτή.

Μάλιστα, στους αναποφάσιστους το 2,5% δηλώνει πως σκέπτεται να ψηφίσει τη Φωνή Λογικής της Λατινοπούλου.

Η ξαφνική άνοδος της Φωνής Λογικής έχει αφήσει… άναυδους τους δημοσκόπους, οι οποίοι, ωστόσο, θεωρούν πως δεν θα καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.