Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο…

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτά είναι τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του απ’ το 2011

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο νησί των Σποράδων αλλά τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη...

Ανέβασε ρολά μετά από έναν περίπου μήνα απουσίας, το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο νησί των Σποράδων με το πλοίο την περασμένη Τετάρτη. Αμέσως ξεκίνησε την προετοιμασία του χώρου και τις προμήθειες, προκειμένου μαζί με τη σύζυγό του να ξεκινήσουν για τη φετινή τουριστική περίοδο τη λειτουργία του μπαρ, που βρίσκεται στη χώρα του νησιού.

Το μπαρ άνοιξε τις «πύλες» του στις 24 Ιουνίου 2022)και υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες που κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη Αλόννησο. Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, μετά τις αποκαλύψεις και το ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε την απομάκρυνσή του από την εκπομπή, οι κάτοικοι του νησιού τον έχουν απομονώσει και δεν επισκέπτονται πλέον το κατάστημά του. Οπότε οι άνθρωποι που επισκέπτονται το μαγαζί του είναι ελάχιστοι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε το γεγονός ότι μία από τις καταγγέλουσες κατάγεται και διαμένει στην Αλόννησο.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.