Όσο οι άλλοι ασχολούνταν με τον Βελόπουλο: Θαύμα θαυμάτων από τον Κουτσούμπα και το ΚΚΕ…

«Κολλημένος» με τις «Άγριες Μέλισσες» ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Πάει για το μεγάλο κόλπο…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την βραδιά των Ευρωεκλογών θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Από εκεί και μετά το μόνο που υπάρχει είναι ερωτηματικά, σε μία εκλογική μάχη στην οποία όλα είναι ρευστά και οι ισορροπίες αλλάζουν μέρα με την ημέρα.

Κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα καταφέρουν να πιάσουν το 3% και θα εκλέξουν Βουλευτή (ο αριθμός μπορεί να είναι από 6 έως 9!), κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα (οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις της Prorata και της GPO το αμφισβητούν έντονα) και κανείς δεν ξέρει ποιο κόμμα μπορεί να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη.

Μπορει την έκπληξη το ΚΚΕ

Αυτό που καταγράφεται όμως σχεδόν σε όλες τις σφυγμομετρήσεις είναι ένα πολύ ισχυρό ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, που φλερτάρει έντονα με διψήφιο ποσοστό στις φετινές Ευρωεκλογές.

Την ώρα που ο παραδοσιακός κόσμος της δεξιάς δείχνει να έχει μοιραστεί και σε αρκετά μικρότερα κόμμματα (Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Δημοκράτες, Φωνή Λογικής) το κόμμα το Κομουνιστικό κόμμα δείχνει να έχει πολύ σταθερά νούμερα και να διεκδικεί επί ίσοις όροις την τέταρτη θέση από την Ελληνική Λύση που πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε να κυνηγά ακόμα και την τρίτη θέση.

Σταθερή δύναμη

Το σκηνικό της πολιτικής αστάθειας, η χαμηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ευνοεί το κόμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα, που με τις παγιωμένες θέσεις και αντιλήψεις του, έχει καταφέρει να μείνει σταθερό και συνεπές σε όλα πρεσβεύει, κάτι που ανταμείβεται εκλογικά.

«Με δυνατό ΚΚΕ το βράδυ των εκλογών, θα είναι πολύ πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα» είναι το προεκλογικό μήνυμα που επαναλαμβάνει συνεχώς σε κάθε συγκέντρωση ο Δημήτρης Κουτσούμπας, που φιλοδοξεί ότι το Κομουνιστικό κόμμα θα κάνει την μεγάλη έκπληξη σε αυτές τις εκλογές.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.