Για χάρη του Ολυμπιακού: «Έσφαξε» με το βαμβάκι τον Κασσελάκη ο Κυριάκος…

Για χάρη του Ολυμπιακού: «Έσφαξε» με το βαμβάκι τον Κασσελάκη ο Κυριάκος…

Ούτε η παρουσία του στο γήπεδο έμεινε ασχολίαστη…

Αν έριχνες μια προσεκτική ματιά στις κεντρικές εξέδρες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας που φιλοξένησε τον τελικό του Conference League θα έβλεπες πιο πολλούς πολιτικούς, καλλιτέχνες, celebrities, παρά φανατικούς οπαδούς του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση του ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, η παρουσία σε ένα τέτοιο λαμπερό «κοσμικό» γεγονός ήταν σίγουρο ότι θα έχει και επικοινωνιακό αντίκτυπο, ακόμα και πολιτικό κέρδος.

Το έζησε έντονα ο Κασσελάκης

Ένας από τα υψηλά πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκε στην «OPAP Arena» για τον μεγάλο τελικό ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, που τόσο καιρό δεν μας είχε αποκαλύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο ή τις συλλογικές του προτιμήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε με μεγάλη ένταση τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα και μάλιστα τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε πολλά πανηγυρικά βίντεο με οπαδούς των ερυθρόλευκων, αφού το κλίμα μετά την κατάκτηση του Conference League ήταν ακραία πανηγυρικό.


Ωστόσο, οι κακές γλώσσες από το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσαν να αποδομήσουν την εμφάνιση του αυτή στις εξέδρες του γηπέδου, τονίζοντας με νόημα πως: «αντί να ανεβάσει στα social media του τον κόσμο μαζί του να πανηγυρίζει, αυτός έβαλε τον εαυτό του».

Όπως και να ‘χει πάντως η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη σε ένα τέτοιο μεγάλο ποδοσφαιρικό event, αλλά και ο θερμός τρόπος που υποδέχθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, είχε θετικό πρόσημο σε ότι αφορά την εικόνα του, αφού απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο πολιτικό, που αφουγκράζεται την κοινωνία και δείχνει κοινωνικά αντανακλαστικά.

Ο γιος τράβηξε και τον Ανδρουλάκη

Για την ιστορία, στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρυλάκης όμως αυτός προτίμησε να παραμείνει ανέκφραστος στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού, αφού εν αντιθέσει με τον μικρό του γιο που είναι φανατικός οπαδός των ερυθρόλευκων, εκείνος υποστηρίζει τον αιώνιο αντίπαλο, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει να κάνει συγχαρητήρια ανάρτηση στα social media με αποδέκτη τον Ολυμπιακό.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.