Ενόχληση Κασσελάκη με αυτό που έγινε με τον Τσίπρα

tsipras
Τι συνέβη;

«Φωτιές» άναψε η δημοσκόπηση της GPO για το «ποιον θέλουν οι πολίτες για αρχηγό της κεντροαριστεράς».

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα: Ποιος από τους παρακάτω πιστεύετε ότι μπορεί να ηγηθεί μιας ενιαίας κεντροαριστερής παράταξης την επομένη των ευρωεκλογών;

Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 16% και ακολουθούν Νίκος Ανδρουλάκης 13,4%, Στέφανος Κασσελάκης 10,5%, Χάρης Δούκας 5,4%, Αλέξης Χαρίτσης 5% και Μανώλης Χριστοδουλάκης 4,6%.

Όμως, η κατάταξη αλλάζει στο ερώτημα «Ποιος πιστεύετε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές;». Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει κεφάλι με 16,9% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 14,3% και Νίκος Ανδρουλάκης με 11,2%.

Η ενόχληση Κασσελάκη

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει φανερό ότι δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Κασσσελάκη η δημοσκόπηση της GPO για την κεντροαριστερά. Κι αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος (και προφανής) έχει να κάνει με την πρωτιά του Αλέξη Τσίπρα για το ποιος μπορεί να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς την επομένη των ευρωεκλογών.

Ο δεύτερος είναι το ιδιότυπο… βαρόμετρο για το brand name «Τσίπρας», όπως καταγράφτηκε στη μέτρηση για τη δημοφιλία των υποψήφιων ευρωβουλευτών, σύμφωνα με το newsit.gr. Εκεί που ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας εμφανίζει και υψηλή απήχηση και δυναμική περαιτέρω ανόδου μια ανάσα πίσω από τους Φαραντούρη και Μπεκατώρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version