Ενόχληση Κασσελάκη με αυτό που έγινε με τον Τσίπρα

tsipras

Τι συνέβη;

«Φωτιές» άναψε η δημοσκόπηση της GPO για το «ποιον θέλουν οι πολίτες για αρχηγό της κεντροαριστεράς».

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα: Ποιος από τους παρακάτω πιστεύετε ότι μπορεί να ηγηθεί μιας ενιαίας κεντροαριστερής παράταξης την επομένη των ευρωεκλογών;

Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 16% και ακολουθούν Νίκος Ανδρουλάκης 13,4%, Στέφανος Κασσελάκης 10,5%, Χάρης Δούκας 5,4%, Αλέξης Χαρίτσης 5% και Μανώλης Χριστοδουλάκης 4,6%.

Όμως, η κατάταξη αλλάζει στο ερώτημα «Ποιος πιστεύετε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές;». Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει κεφάλι με 16,9% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 14,3% και Νίκος Ανδρουλάκης με 11,2%.

Η ενόχληση Κασσελάκη

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει φανερό ότι δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Κασσσελάκη η δημοσκόπηση της GPO για την κεντροαριστερά. Κι αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος (και προφανής) έχει να κάνει με την πρωτιά του Αλέξη Τσίπρα για το ποιος μπορεί να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς την επομένη των ευρωεκλογών.

Ο δεύτερος είναι το ιδιότυπο… βαρόμετρο για το brand name «Τσίπρας», όπως καταγράφτηκε στη μέτρηση για τη δημοφιλία των υποψήφιων ευρωβουλευτών, σύμφωνα με το newsit.gr. Εκεί που ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας εμφανίζει και υψηλή απήχηση και δυναμική περαιτέρω ανόδου μια ανάσα πίσω από τους Φαραντούρη και Μπεκατώρου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.