Όχι κι έτσι: Ιστορικό unfair Κασσελάκη σε Τσίπρα

kasselakis-tsipras

Δεν το περίμενε κανείς!

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στην παράταξη, τη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού κατά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, και τις προοπτικές συμμετοχής του σε μία μελλοντική κυβέρνηση.

Στο εφ’ όλης της ύλης «τετ-α-τετ» με τον Γιώργο Λιάγκα , απάντησε σχετικά με την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ζήτησε την επανεκλογή του: «Δεν με αμφισβήτησε εμένα προσωπικά. Όλη αυτή η κατάσταση ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο».

«Έχει τη δική του ενασχόληση με το ινστιτούτο το οποίο φτιάχνει», ανέφερε ακόμα για τον Αλέξη Τσίπρα. «Ελπίζω να κάνουμε κάτι μαζί μέχρι τις ευρωεκλογές αλλά δεν το έχω ζητήσει γιατί δεν έχω σκεφτεί αυτό τον συνδυασμό. Το κόμμα είναι ενωμένο και αυτό φάνηκε στην εκδήλωση για το ευρωψηφοδέλτιο. Έχουμε επικοινωνία, μιλάμε 1-2 φορές την εβδομάδα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με δημοσκόπηση για την επόμενη ημέρα στην κεντροαριστερά, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα: «Μου έχει πει ότι δεν θα διεκδικήσει κάτι στην κεντροαριστερά. Επιθυμεί να συνεισφέρει στην ανάκαμψη όλου το κεντροαριστερού χώρου της Ευρώπης. Ο ίδιος μου έχει πει ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει».

«Δεν πρόκειται να είναι στην κυβέρνηση ως πρώην πρωθυπουργός. Είναι σημαία για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι θέσεις του είναι σε ένα πιο διεθνές επίπεδο», διευκρίνισε.


Ιστορικό unfair Κασσελάκη σε Τσίπρα

Σε πολλούς φίλους του Αλέξη Τσίπρα δεν άρεσαν τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η συνομιλία των δύο, δύο φορές την εβδομάδα, δεν επιβεβαιώνεται και μάλιστα η δήλωση πως ο κ. Τσίπρας δεν θα γυρίσει ξανά στην πολιτική ενόχλησε περισσότερο από όλες. Και αυτό διότι οι περισσότεροι είδαν μια προσπάθεια της παρούσας ηγεσίας να θέσει εκτός κάδρου τον πρώην πρόεδρο που είχε φέρει το κόμμα στην εξουσία.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.